Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

Notícies

El Centro de Transfusión de Alicante acoge la XIII donación de sangre Ciutat d'Elx

 
Campanya donació de sang Centre de Congressos
 
  • La campanya, organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana al costat de l'Excm. Ajuntament d'Elx, tindrà lloc el dissabte 6 de març en el Centre de Congressos.

  • L'esdeveniment solidari suma ja, en totes les seues edicions, un total de 4.977 donacions i 384 nous donants.

Alacant (03.03.21). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) al costat de l'Excm. Ajuntament d'Elx, organitzen la XIII donació de sang Ciutat d'Elx.

L'esdeveniment solidari tindrà lloc el dissabte 6 de març en el Centre de Congressos de la ciutat amb un horari de 9.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. 

L'any anterior va tindre una participació de 416 persones, aconseguint un nou èxit de donacions de sang a la ciutat. Suma ja, en totes les seues edicions, un total de 4.977 donacions i 384 donants de primera vegada.

El CTCV agraeix el compromís i la il·lusió mostrada per l'Ajuntament i el suport i excepcionalitat dels donants que fan que siga possible aconseguir les donacions de sang necessàries en aquests moments.

Des del CTCV es continua mantenint el control d'accés amb la finalitat d'evitar cues, l'aplicació de gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat entre els donants per a garantir, en tot moment, una donació segura.

El CTCV recorda que la província necessita 250 donacions de sang tots els dies per a atendre la demanda dels hospitals.

Els requisits per a donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg. i estar bé de salut. La sang no es pot fabricar i és la peça clau per al tractament, la recuperació i la vida de molts pacients, i això s'aconsegueix, gràcies a les donacions periòdiques dels donants i a la participació en aquests esdeveniments.