Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una donación de sangre extraordinaria con el Valencia CF

València (12.02.19).  El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) en col·laboració amb el València CF i la Fundació VCF, organitzen aquesta donació extraordinària que té lloc a la sala Vip del Mestalla, hui dimarts 12 de febrer.  

El personal del CTCV romandrà de 9.30 a 13.30 i de 16.00 a 20.30 h. atesos els ciutadans que desitgen participar. El València CF i la *Fundació VCF obsequiaran amb dues entrades gratuïtes a cada donant per al pròxim partit de lliga València CF - RCD Espanyol que se celebrarà el 17 de febrer, diumenge a les 16 h.  

El València CF i la seua Fundació porten des de l'any 2001 col·laborant amb el CTCV i des de llavors s'han presentat 11.799 donants de sang i quasi 3.500 persones es van animar a participar per primera vegada.  

Les xifres són excel·lents ja que per exemple, el passat 2018 es van presentar a donar sang més de 700 voluntaris.  

Aquesta és la primera donació que es realitza amb el Club enguany i s'espera una afluència de més de 800 donants. Gràcies a la col·laboració de la Fundació i del Club valencianista s'aconsegueix un gran impacte mediàtic que afavoreix la difusió del missatge de la importància de la donació de sang.    

Els hospitals de la Comunitat necessiten cada dia la donació de sang solidària de 650 persones per a cobrir les necessitats dels pacients. Pràcticament tots podem ser donants, perquè els requisits bàsics són molt senzills: pesar més de 50 Kg, tindre entre 18 i 65 anys i gaudir de bona salut.  

 

 

        Donació de sang Valencia C.F.     Donació de sang Valencia C.F.