Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Éxito en la V donación de sangre entre bambalinas en el Principal de Alicante.

Donants de sang en el Teatre Principal d'Alacant

 

 

  • En la macrodonació, que va tindre un gran acolliment de donants de sang tota la jornada, es va unir la solidaritat dels donants amb la cultura i dansa alacantina. 

  • L'esdeveniment solidari suma ja un total de 1.825 donacions, en les seues quatre edicions anteriors, de les quals 163 han sigut realitzades per donants de primera vegada.

Alacant (28.10.2021).- La V donació de sang en el Teatre Principal d'Alacant "Dona sang entre bastidors", organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) ahir dimecres 27 d'octubre, va tindre un gran acolliment de donants de sang, que es van desplaçar al Principal per a participar en una de les donacions de sang amb més encant de la ciutat. 

A l'esdeveniment es va sumar: el Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d'Alacant, el Conservatori Superior de Dansa d'Alacant, el Conservatori Professional de Música "Guitarrista José Tomàs" d'Alacant, el Conservatori Professional de Dansa "José Espadero" d'Alacant, l'escola En Dansa Marisa Pernias i *Payasospital, que van amenitzar tota la jornada amb les seues peces de música, dansa i interpretació, a l'interior i exterior del teatre, durant tota la jornada.

La Dra. Mabel Ortiz de Salazar, cap de Servei del CTCV a Alacant, va destacar i va agrair l'exemplaritat dels alacantins davant les donacions de sang.

Luis Barcala, alcalde de la ciutat, va animar a tota la població a participar en la jornada i en qualsevol de les quals es duen a terme a la ciutat, al llarg de tot l'any.

La macrodonació també va rebre la visita d'Antonia Moreno, directora Territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana, que va mostrar el seu entusiasme davant l'esdeveniment solidari i va animar a estendre'l per tota la Comunitat. 

El CTCV agraeix la col·laboració de l'Excm. Ajuntament d'Alacant, del Institut Valencià de Cultura, del banc Sabadell i del Teatre Principal d'Alacant en la donació de sang i recorda que cal continuar realitzant donacions perquè la necessitat sanitària no cessa.