Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

La ciudad de Alicante recibe la Medalla de Oro a la solidaridad con la donación de sangre.

 

 

Homenatge donants de sang d'Alacant

· La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Sra. Ana Barceló Chico, lliurament a 115 persones de la ciutat d'Alacant, la Medalla d'Or com a grans donants de sang.

El Centre de Transfusió de la Generalitat va celebrar anit la gala en homenatge a la ciutat d'Alacant i als seus grans donants.

Va ser una gala molt emotiva on es va destacar a la ciutat pel seu teixit solidari i als seus grans donants de sang per la seua dedicació, solidaritat i les ganes de defensar la vida.

En el Teatre Principal de la ciutat, es van congregar quasi 800 persones que van voler acompanyar als 115 alacantins que van ser guardonats amb la Medalla d'Or, com a grans donants de sang, de mans de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Sra. Ana Barceló Chico, que va destacar el seu generós gest.

La gala va comptar amb una àmplia representació institucional, empresarial i de mitjans de comunicació que no van voler perdre's l'homenatge a la ciutat, on es va distingir a l'Ajuntament d'Alacant i a les institucions i mitjans de comunicació per la seua implicació contínua amb el Centre de Transfusió. Les distincions van ser a: Excm. Ajuntament d'Alacant, Excma. Diputació Provincial d'Alacant, Universitat d'Alacant, Departament de Salut d'Alacant – Hospital General, Departament de Salut d'Alacant – Sant Joan d'Alacant, ADSPA, MOE, Cos Nacional de Policia, Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant, Policia Local d'Alacant, Banc Sabadell, Grup ASISA, Teatre principal d'Alacant, Festival de Cinema d'Alacant, Payasospital, Associació de Premsa d'Alacant, À Punt Mèdia, Diari Informació, Ràdio Alacant Cadena SER, COPE Alacant, Onda Cero Alacant, RTVE Alacant, *Alacantí TV i 12TV.

La gala va ser presentada per la periodista Maje Amorós Sáez i per Alfonso Parra Ortega, del Centre de Transfusió de la Comunitat a Alacant, i va comptar amb el testimoniatge de Sra. Josefa Coloma García, que va relatar la seua experiència personal com a gran donant de sang i va agrair al Centre de Transfusió la seua labor animant a totes les persones a donar sang.

L'homenatge va estar amenitzat amb la música de Yolanda, María i Diego, del Conservatori Superior de Música d'Alacant i va comptar amb el talent de la Companyia Professional de Dansa de José Soriano, que van ser els encarregats d'obrir la gala i donar pas al lliurament de medalles.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana agraeix a l'Ajuntament d'Alacant, que al costat del Banc Sabadell, han col·laborat en la consecució d'aquest esdeveniment d'una manera molt activa i solidària; i també agraeix a DSG Advanded Solids Technology, a MU Creative, a la Floristeria Mary i a Vigueras Fogógrafos per la seua gran participació en aquest homenatge que rendeix tribut a les grans persones d'Alacant que donen vida.