Carrusel

Punts de donació de sang

Imatge de la Província Castelló Imatge de la Província de València Imatge de la Província d'Alacant

PLASMA LA TEUA GENEROSITAT

Plasma la teua generositat
 

Rellena el formulario y contactamos contigo.

 

 

INFORMACIÓ PER AL DONANT

Informació per al donant
 

La Fábrica de la Vida

Noticies

Campanya de donació de sang del Centre de Transfusió amb Onda Cero

30/05/2024

Campanya de donació de sang del Centre de Transfusió amb Onda Cero

  • El Centre de Transfusió i Onda Cero celebren esta gran festa de la vida des de l'any 2012

 

 

València (30.05.24). Hui, 30 de juny, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) i Onda Cero tornen a celebrar una campanya molt especial a la qual s'espera aconseguir l'afluència de més de 200 voluntaris. La cadena emetrà tascons promocionals per a recordar l'esdeveniment i dedicarà la seua tertúlia a la donació de sang amb diversos protagonistes. Un equip de professionals atendrà la donació de 10 a 14 i de 16 a 20.30 h en L'Ateneu Mercantil de València, que col·labora una vegada més cedint els seus espais.

Des de 2012 se celebra esta campanya que ja ha aconseguit la visita d'uns 2.000 donants solidaris dels quals prop de 120 donaven sang per primera vegada. L'any passat, en esta mateixa campanya, es van presentar 219 donants i per a la present edició s'espera superar les xifres.

La Comunitat necessita al dia la col·laboració de 650 voluntaris que amb el seu gest salven la vida de molts pacients. La sang no es pot fabricar i disposar d'ella depén de la generositat dels donants, es tracta d'una responsabilitat compartida amb tota la societat perquè qualsevol pot necessitar-la en un futur.

Les hematies, les plaquetes i el plasma extrets atenen nombroses patologies tant oncològiques, com a quirúrgiques, en pacients immunodeprimits, cremats, accidents, dones embarassades i moltes més circumstàncies. Els donants aconseguixen millorar la salut de les persones i fins i tot salvar la seua vida. 
Els requisits per a donar són molt senzills, tindre 18 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir de bona salut. 

Compartir

Galeria d'imatges