Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

DONA PLASMA

Plasma la teua generositat

 

Emplena aquest formulari i contactem amb tu.

XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana

Enllaç al formulari de inscripció XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana

 

El 15 de desembre, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana celebra la XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana, dirigida al personal relacionat amb la donació i obtenció de la sang de cordó umbilical. 
La inscripció pot realitzar-se punxant a la foto.

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

Acerca-de

Portal Corporatiu del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

Aquest és el portal corporatiu del Centre de Transfusió de la Comunitat Valencia, integrat en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, i està destinat a la comunicació a Ciutadans i Professionals de la informació relativa a aquest centre.

Accessibilitat

L'accessibilitat en un portal Web consisteix a garantir l'accés a la informació i als serveis oferits en les seues pàgines sense limitació ni cap restricció per raons de discapacitat de qualsevol tipus o condicionants tècnics, havent de tindre en compte que moltes persones que accedeixen a la informació inclosa en les nostres pàgines Web ho fan des de diferents dispositius i entorns.
 
Amb la finalitat d'ajudar i facilitar l'accés a la informació, les pàgines Web han de complir una sèrie de pautes i recomanacions indicades pel grup de treball WAI (Web Accesibility Initiative), que forma part del consorci de W3C (World Wide Web Consortium).
 
Aquestes pautes conformen un estàndard de fet en matèria d'accessibilitat a les pàgines Web que varien des del nivell 1 (A), passant pel nivell 2 (AA), fins al nivell 3 (AAA).
 
Aquest portal Web ha sigut desenvolupat per a satisfer tots els punts de verificació de prioritat 1 i 2, aconseguint, en l'actualitat, el nivell A en la majoria de pàgines i el nivell AA en un gran percentatge d'elles.
 
Únicament el contingut d'algunes seccions específiques, per matèria del seu contingut, compta amb problemes lleus per a superar els test d'accessibilitat.

Utilització de recursos gràfics

Els recursos gràfics que s'han utilitzat per a l'elaboració del portal són de producció pròpia i per a la resta s'ha utilitzat material llicenciat amb llicència Creative Commons que permet la seua utilització en aquest portal.
 
Gràcies per visitar-nos.