Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Donación Valencia Basket La Campaña de donación de sangre que organiza el Centro de Transfusión con el Valencia Basket desde...

L'any passat es van presentar a donar més de 250 voluntaris

 

València (28.03.19). Un any més, la campanya de donació de sang del València Basket se celebra a la Fonteta. El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) en col·laboració amb l'equip, realitza hui dijous 28 de març una jornada de donació de sang a la sala de premsa del Pavelló de la Font de Sant Lluís.  

És un dia de compromís i solidaritat tant per als afeccionats com per a la societat. Des de les 10 fins a les 14 h i després des de les 16.30 a les 21 h. el personal del CTCV atendrà els ciutadans que desitgen participar en aquesta campanya. L'anomenada a aquest acte solidari s'ha fet extensiva a socis del Club, universitaris i veïns.

L'equip de bàsquet valencià sortejarà, com ja és tradició, una samarreta  signada pels jugadors i obsequiarà als donants amb marxandatge del Club.

El Centre de Transfusió espera superar l'afluència de l'any passat en el qual es van acostar més de 300 voluntaris a efectuar la seua donació i  quasi 20  persones es van acostar a donar per primera vegada. 

 Xifres   

La primera campanya de donació amb aquesta entitat va ser l'any 2001. El bàsquet valencià porta amb aquest 18 anys compromés amb la donació de sang. Exemple de la solidaritat esportiva valenciana.

Fins hui s'han presentat més de 3000 donants de sang i quasi 300 donants nous, segur que la xifra continuarà augmentant.

 

     Donació de sang València Basket    Donació de sang València Basket

 

     Donació de sang València Basket    Donació de sang València Basket

                     Donació de sang València Basket