Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centre de Transfusió i Cadena Ser celebren la seua campanya especial de donació de sang

 

Donants de sang a l'Ateneu Mercantil de València

 

  • Des de 2007 s'han obtingut més de 3.000 unitats de sang que han beneficiat a uns 9.000 pacients.

València (29.11.22). Hui dimarts 29 de novembre el Centre de Transfusió de la Comunitat i Cadena Ser celebren la seua habitual campanya de donació de sang. Com a novetat es torna a celebrar la jornada en L'Ateneu Mercantil de València, que una vegada més obri les seues portes per a acollir als voluntaris que s'animen.

La donació tindrà lloc de 9.30 a 14 i de 16 a 20.30 h. i se celebrarà en la 3a planta de l'edifici en el Saló Stolz. Un equip de professionals atendrà els donants en tot moment. A més del record que sempre dona el CTCV, cinemes ABC regalarà vals de descompte i roses.

Els requisits per a donar són senzills, pesar més de 50 quilos, no acudir en dejú i gaudir de bona salut. Si s'ha passat el coronavirus han d'haver transcorregut 28 dies per a poder donar de nou i després de vacunar-se contra la malaltia tan sols 24 hores.

Donants

Des de 2007 se celebra aquesta jornada que ja ha aconseguit atraure a més de 3.000 donants de sang que amb el seu gest i tenint en compte que cada donació salva tres vides, ha aconseguit millorar la salut de més de 9.000 valencians i fins i tot salvar la seua vida.

La passada edició, en 2021, la campanya va tindre l'afluència de 283 persones, entre elles 42 que es decidien a donar per primera vegada. El CTCV agraeix l'esforç de la cadena per atraure nous donants amb els quals comptar en un futur.