Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

DONA PLASMA

Plasma la teua generositat

 

Emplena aquest formulari i contactem amb tu.

XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana

Enllaç al formulari de inscripció XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana

 

El 15 de desembre, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana celebra la XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana, dirigida al personal relacionat amb la donació i obtenció de la sang de cordó umbilical. 
La inscripció pot realitzar-se punxant a la foto.

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión de Alicante junto a ASISA celebra la V donación de sangre en el MARQ por el Día Mundial del Donante de Sangre.

Presentación en rueda de prensa de la donación de sangre en el MARQ
  • L'esdeveniment solidari és organitzat pel Centre de Transfusió i la Delegació d'ASISA a Alacant per cinqué any consecutiu.

Alacant (09.06.22)._ El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) al costat de la Delegació d'ASISA Alacant organitza una marató de donació de sang en el Museu Arqueològic Provincial d'Alacant (MARQ) pel Dia Mundial del Donant de Sang. La campanya comptarà amb el suport i col·laboració de la Diputació Provincial i l'Ajuntament d'Alacant. 

L'acte ha sigut presentat aquest matí en una roda de premsa en la qual han participat Antonio Peral Villar, regidor de Presidència i Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alacant; José Alberto Cortés, gerent de la Fundació MARQ; Francisca Ferrer Caro, responsable de Promoció del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana a Alacant; i la Dra. Paula Giménez, delegada d'ASISA a Alacant.

Enguany serà la V edició i tindrà lloc, com és habitual, en la sala d'actes del museu MARQ en horari ininterromput d'11.00 a 21.00 hores, on s'espera un nou èxit de participació. Els donants de sang rebran una entrada per a l'exposició Gladiadors del museu MARQ i a més una polsera com a donants de sang d'Alacant.

Durant les primeres hores del matí, el Comandament d'Operacions Especials de l'Exèrcit de Terra (MOE) s'acostarà al museu per a realitzar la seua donació de sang, com així ho realitzen des de 2018. 

Alacant és una ciutat molt conscienciada amb la donació de sang i ho demostra amb la seua implicació i compromís en les campanyes habituals.

En les 4 edicions anteriors, han participat 1.659 persones de les quals 224 han sigut donants que realitzaven la seua donació per primera vegada.

Paca Ferrer Caro, del CTCV, destaca i agraeix l'exemplaritat dels donants alacantins i el treball en conjunt amb l'Ajuntament d'Alacant i la Diputació Provincial per a poder continuar oferint als alacantins el servei que es mereixen i als nostres pacients la sang que necessiten.

Per part d'ASISA, Paula Giménez anima a tota la població a participar en la jornada i que acudisquen a donar acompanyats per a sumar nous donants.

Enfoque campanya Dia Mundial Donant de Sang 2022

Aquesta campanya, celebrada un any més pel Dia Mundial del Donant de Sang, té com a lema: "Donar sang és un acte de solidaritat. Suma't a l'esforç i salva vides". 

Amb aquest missatge, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) vol ressaltar la necessitat de sang compromesa durant tot l'any i agrair la contribució essencial dels donants de sang per a salvar vides i enfortir la solidaritat en les comunitats.