Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión de la Comunitat Valenciana y el Valencia CF celebran el 12 de abril una jornada de donación de sangre

 

Autobús Donació de Sang en Mestalla

 

  • Els donants de sang rebran una entrada de futbol per al partit València C.F.- C.A. Osasuna

València (12.04.22). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV), en col·laboració amb el Valencia CF i la Fundació VCF, ha organitzat una jornada extraordinària de donació hui, dimarts 12 d'abril. Els donants de sang rebran una entrada de futbol per al partit Valencia C.F.- C.A. Osasuna, per gentilesa del Club, que vol reconéixer amb aquest gest la labor solidària del donant.

La pràctica totalitat de la plantilla de professionals pertanyents a les unitats mòbils del CTCV atendran la campanya, mantenint les mesures vigents contra el coronavirus, en horari de 9.30 a 19.30 hores.

Els hospitals de la Comunitat Valenciana necessiten cada dia la donació de sang solidària de 650 persones per a cobrir les necessitats dels pacients. Els requisits bàsics per a donar són pesar més de 50 quilos, tindre entre 18 i 65 anys i gaudir de bona salut. 

Un total de 13.712 donants de sang i, d'ells, més de 4.000 nous

Com a precedent a l'acte del pròxim dimarts 12 d'abril, el 25 de febrer de 2020, es va celebrar una altra campanya de donació a la qual van acudir 730 voluntaris, 271 d'ells nous. 

El Valencia CF i la seua Fundació porten des de l'any 2001 col·laborant amb el CTCV. Des de llavors, s'han presentat 13.712 donants de sang i més de 4.000 persones s'han animat a participar per primera vegada. Aquesta última és una xifra molt significativa, ja que són persones voluntàries que s'incorporen a la donació i amb les quals es podrà comptar en un futur.