Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

DONA PLASMA

Plasma la teua generositat

 

Emplena aquest formulari i contactem amb tu.

XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana

Enllaç al formulari de inscripció XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana

 

El 15 de desembre, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana celebra la XXII Jornada de Portes Obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la C.Valenciana, dirigida al personal relacionat amb la donació i obtenció de la sang de cordó umbilical. 
La inscripció pot realitzar-se punxant a la foto.

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza en el Principal de Alicante su VII donación de sangre entre bambalinas.

donació de sang sobre l'escenario del teatre
  • La macrodonació tindrà lloc en el Teatre Principal d'Alacant dilluns que ve  30 d'octubre, de 9.30 a 21 hores.

  • L'esdeveniment solidari suma ja un total de 1.792 donacions, en les seues sis edicions anteriors, de les quals 172 han sigut realitzades per donants de primera vegada.

Alacant (27.10.23). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) organitza la VII donació de sang en el Teatre Principal d'Alacant dilluns que ve 30 d'octubre amb el lema "Dona sang entre bastidors".

El CTCV desplaçarà a tots els seus equips mòbils i comptarà amb un horari ininterromput de 9.30 a 21 hores, per a poder atendre a tots els alacantins que desitgen participar en este esdeveniment solidari i contribuir a salvar vides.

María Dolores Padilla Olba, subdirectora del Teatre Principal d'Alacant, destaca el suport total i absolut del teatre al CTCV en la seua tasca per "sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania de la importància que té la donació de sang".

Per part del CTCV, la Dra. Mabel Ortiz de Salazar Martín, cap de Servei a Alacant, agraeix la il·lusió mostrada per tots els col·laboradors i especialment per la direcció del teatre, perquè "esta gran festa de solidaritat arribe a tots els alacantins i es puguen salvar moltes vides gràcies a l'altruisme i generositat dels donants de sang".

En esta edició, tornen a sumar-se: Payasospital, el Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d'Alacant, el Conservatori Superior de Dansa d'Ali-cante, el Conservatori Professional de Música "Guitarrista José Tomás" d'Alacant i el Conservatori Professional de Dansa "José Espadero" d'Alacant, que amenitzaran la jornada amb les seues peces de música, ball i interpretació des de llotges, pati de butaques i en la mateixa porta del teatre.

L'Associació de Comerciants Concessionaris en Mercats Municipals d'Alacant sortejarà, entre tots els donants que participen en esta edició, sis bons de 20€ per a canviar-los en els llocs associats en els mercats de la ciutat (Babel, Benalúa, Carolines i Central).

El CTCV agraeix la col·laboració de l'Excm. Ajuntament d'Alacant, del Institut Valencià de Cultura, del Banc Sabadell i del Teatre Principal d'Alacant i anima que la població prenga consciència i participe en la donació. 

La Comunitat Valenciana necessita al dia la col·laboració de 650 voluntaris que amb el seu gest salven la vida de molts pacients. D'una sola donació, es beneficien 3 persones i es recorda que la sang no es pot fabricar i és la peça clau per al tractament, la recuperació i la vida de molts malalts.

Es tracta d'una responsabilitat compartida amb tota la societat perquè qualsevol pot necessitar-la en un futur.

Els requisits per a donar són molt senzills, tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i tindre de bona salut.