Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

DONA PLASMA

Plasma la teua generositat

 

Emplena aquest formulari i contactem amb tu.

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza junto a Elche Cadena SER la XVI maratón de donación de sangre.

Personas donando sangre en el Centro de Congresos de Elche

•La cita tindrà lloc el dimecres 14 de desembre en el Centre de Congressos d'Elx.

•Aquest esdeveniment solidari suma ja, en totes les seues edicions, un total de 7.258 donacions de sang, de les quals, 500 van ser realitzades per donants de primera vegada.

Alacant (12.12.22). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) i Ràdio Elx Cadena SER, amb la col·laboració de l'Excm. Ajuntament d'Elx, celebren el dimecres 14 de desembre (de 09.30 a 21:00h) la seua tradicional donació de sang "Vull SER solidari" prèvia al Nadal. 

Enguany compleix la seua setzena edició i tindrà lloc, com és habitual, en les instal·lacions del Centre de Congressos "Ciutat d'Elx". 

Des d'allí es realitzarà tota la programació de Ràdio Elx Cadena SER per a promocionar la donació de sang. Es recolliran testimoniatges de donants de sang il·licitans, conscienciats amb la donació. Com cada any també se suma Ràdio Taxi Elx, que portarà a casa gratuïtament a aquells donants que ho requerisquen.

Elx continua sent una ciutat molt conscienciada amb la donació de sang i ho demostra amb la seua implicació i compromís en totes les campanyes i especialment, en aquesta que es realitza al costat de Ràdio Elx Cadena SER. 

En anteriors edicions han participat un total de 7.258 persones, de les quals, 500 van ser donants nous. 

La col·laboració dels il·licitans i il·licitanes amb les seues donacions de sang és fonamental per a cobrir les necessitats transfusionals dels pacients dels nostres hospitals. Si vols ser donant és senzill: tindre entre 18 i 65 anys, bona salut i pesar més de 50 quilos. Es recomana acudir ben hidratat i no en dejú.

Necessitat de Plasma 

Com a novetat, s'habilitarà un punt d'informació sobre la donació de plasma. El CTCV ha llançat la campanya "Plasma La teua Generositat" per a informar i conscienciar sobre la donació de plasma en la Comunitat Valenciana i ha triat a la ciutat d'Elx per l'excepcionalitat dels seus donants. 

El plasma és el component sanguini més deficitari al nostre país. Actualment, l'obtingut de la donació de sang convencional no és suficient per a garantir un nivell òptim de subministrament.

Per a augmentar l'obtenció de plasma cal sensibilitzar a la societat de la necessitat d'aquest component i del seu paper en la salut de la població. També resulta imprescindible explicar la particularitat d'aquest tipus de donació.