Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una campaña de donación de sangre con Onda Cero

Campanya de donació de sang Onda Cero en el Muvim

 

  • La col·laboració del Museu de la Il·lustració i la Modernitat ha sigut clau per a poder realitzar aquesta acció solidària (MUVIM).

València (30.05.22) El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) i Onda Cero organitzen la 11ª donació de sang solidària. Com és habitual professionals del Centre atendran a tots els voluntaris el pròxim 30 de maig, dilluns, de 9.30 a 14 i de 16 a 20.30 h. Gràcies a la col·laboració del MUVIM se celebrarà aquesta campanya a la sala Gregorio Mayans. 

L'any 2012, primera col·lecta amb Onda Cero es van aconseguir 85 donants, des de llavors s'ha crescut molt. L'any passat es van acostar a donar 172 voluntaris, i 9 nous donants i en les deu ocasions que s'ha celebrat aquesta acció conjunta, s'han aconseguit 1526 donants i 103 es decidien a donar per primera vegada

Amb la finalitat d'obtindre el màxim nombre de donacions, Onda Cero ha estat recordant als seus oïdors la cita amb la donació i diversos patrocinadors s'han volgut sumar a l'acció oferint un obsequi a la generositat.

Donacions de sang: primer quadrimestre 2022

En el primer quadrimestre de l'any el CTCV ha obtingut 53.335 unitats de sang, 30.208 a València, 18.099 a Alacant i 5.028 a Castelló. Són xifres lleugerament més elevades que anys anteriors i ja similars a les d'abans de la pandèmia.