Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una campaña de donación de sangre con Prensa Ibérica Media

València (15-04-19).- El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) i el grup Premsa Ibèrica Media organitzen la V Marató de sang amb el Grupo Levante el hui 15 d'abril dilluns de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.  

Ateneu Mercantil, una vegada més, cedeix l'espai per a aquesta campanya de donació que l'any passat va aconseguir reunir en el Saló Noble a més de 200 donants.  Des de la primera edició en 2015 són més de 500 persones les que s'han acostat a donar amb aquesta campanya i 23 ho feien per primera vegada.

La 97.7 realitzarà la seua magazine dirigit per Ximo Rovira, en directe, des de les 19h. en el qual participarà la Dra. Cristina Arbona, directora del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Al llarg del dia es realitzaran amb connexions cada 30-45 minuts comptant com s'està desenvolupant la jornada fent participar a voluntaris i donants.

Amb la finalitat d'obtindre el màxim nombre de donacions, la 97.7 Ràdio Llevant i Llevant TV conjuminaran les seues forces en una jornada que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 8 de la vesprada.  

 

A més tot el que s'acoste a donar rebrà un obsequi del periòdic i la 97.7 sortejarà 3 packs de 2 entrades entre tots els donants per a anar als concerts de David Bisbal, Luis Fonsi o Aitana.  

 

Primer Trimestre

 

En aquest any ja s'han obtingut 43,242 unitats de sang, 24,634 a València, 14,163 a Alacant i 4,445 a Castelló. Dades molt similars al passat 2018. I quant a donants nous, 3334 a València, 502 a Castelló i 2,195 a Alacant.

 

                        V Marató de Donació de sang Grupo Levante en Ateneu Mercantil   V Marató de Donació de sang Grupo Levante en Ateneu Mercantil

 

 

                        V Marató de Donació de sang Grupo Levante en Ateneu Mercantil   V Marató de Donació de sang Grupo Levante en Ateneu Mercantil

 

 

                             V Marató de Donació de sang Grupo Levante en Ateneu Mercantil    V Marató de Donació de sang Grupo Levante en Ateneu Mercantil