Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Elche vuelve a celebrar con éxito su tradicional donación de sangre Radio Elche Cadena SER

 

Donació de sang Radio Elche Cadena SER.

 

 

  • 468 van ser els donants que es van presentar en el Centre de Congressos a la cita solidària amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i Radi Elx Cadena SER.

  • La generositat dels donants permet mantindre els nivells de sang adequats per a cobrir la demanda de sang als hospitals.

Alacant (16.12.2021).- La ciutat d'Elx suma un nou èxit en la XV edició "Vull SER Solidari" Radi Elx Cadena SER. Van ser 468 els donants que van assistir a la cita solidària en el Centre de Congressos Ciutat d'Elx, organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, Radi Elx Cadena SER i la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Elx.

Durant tota la jornada, es va emetre en directe des del Centre de Congressos els programes de Ràdio Elx i també es va realitzar un programa especial d'Elx 7 TV.

Ràdio Taxi Elx va posar a la disposició de tots els donants de sang la seua tornada a casa de manera gratuïta.

Els donants, que havien de tindre entre 18 i 65 anys i amb un pes per damunt dels 50 quilos, van rebre com a obsequi per la seua participació una samarreta i un kit de cultiu. A més, s'han sortejat 2 samarretes de l'Elx CF, 5 entrades dobles de l'Elx CF i una estada en el Parador de Xàbia. 

Les donacions es van realitzar en un espai totalment segur amb distància entre els donants, ampliació d'espai entre les lliteres, control d'accés i mesures higièniques.

Les transfusions es destinen principalment a pacients oncològics, accidents de trànsit, intervencions quirúrgiques i altres indicacions mèdiques que requereixen transfusions. Per tot això, es necessiten 650 unitats de sang diàries, i des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, s'anima que es done sang amb freqüència.