Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Gal·la homenatge als donants de sang a la ciutat de Castelló de la Plana

Homenatge als donants de sang a la ciutat de Castelló de la Plana

 

Castelló (29.03.22). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) va celebrar ahir una Gal·la homenatge al Palau de la Festa de Castelló de la Plana. L'acte va comptar amb la presència i intervencions del director territorial de Castelló, Edelmiro Sebastián, la directora del CTCV, Cristina Arbona, de l'Ajuntament de Castelló de la Plana; la regidora de Sanitat, Isabel Granero i la regidora de gent gran, innovació comercial i consum sostenible, Mary Carmen Ribero. Tots van coincidir en els seus parlaments a posar en relleu l'enorme generositat dels donants de sang de la ciutat.

Van ser quasi 100 els homenatjats que van rebre medalla i diploma, aquells que han realitzat 50 o més donacions de sang i que són un exemple màxim de solidaritat. La celebració va brindar la gran oportunitat de reconéixer públicament la responsabilitat i altruisme que mostren els donants de sang.

El donant Manuel Altava va ressaltar amb el seu testimoniatge l'acte de donar com un gest de compromís i d'amor als altres. Un dels moment més emocionants ho va protagonitzar Mayte Picón, receptora de sang durant una llarga malaltia superada, que emocionada va agrair als donants la seua gran ajuda en el seu procés. A més es va entregar una placa a Rosmary Ballester, que va ser responsable del departament de promoció en el Centre durant molts anys, en reconeixement al seu treball i professionalitat.

També van rebre diplomes nombroses institucions que col·laboren estretament amb el Centre en Castelló; l'Hospital General de Castelló, Salut Pública, l'Hospital Provincial, l'Hospital Jaume I Vithas, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi Oficial d'Infermeria, La Universitat Jaume I, la Universitat Ceu Cardenal Herrera, l'Institut Valencià de Cultura, la Fundació Dávalos Fletcher, Cadena Ser, Cadena Cope i la Televisió de Castelló. El seu constant suport ajuda a transmetre el missatge de sensibilització de la necessitat de donar i facilita moltes de les campanyes que el Centre de Transfusió de Castelló realitza.