Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

La ciudad de Alicante acoge la maratón de donación de sangre con el lema Alicante Dona +

 
                Alicante Dona + Edifici Séneca
 

· La cita, que enguany compleix la seua cinquena edició, se celebrarà el divendres 10 de maig en l'Edifici Sèneca - Antigua Estació d'autobusos.

· Alacant necessita diàriament 250 donacions de sang per a atendre la necessitat dels hospitals de la nostra província, sent oncologia i quiròfans les unitats hospitalàries amb major demanda.

Alacant (07-05-19).- El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana al costat de l'Excm. Ajuntament d'Alacant, celebren la V edició de Marató de donació de sang de la ciutat d'Alacant amb el lema: Alacant dona +.

L'esdeveniment solidari tindrà lloc divendres que ve 10 de maig en l'Edifici Sèneca (Antiga Estació d'Autobusos) i comptarà amb un horari ininterromput de 9.30 a 21.00 hores, on s'anima a tots els alacantins al fet que s'unisquen i participen en ell a donar vida gràcies a la donació de sang.

En la passada edició, es van presentar 320 persones a donar sang, i enguany s'espera superar aqueix gran èxit. 

La macrodonación de sang estarà dotada per gran part dels professionals sanitaris del Centre de Transfusió de la Generalitat, que atendran a totes aquelles persones que s'acosten a donar i s'encarregaran que les donacions es realitzen amb fluïdesa, seguretat i en òptimes condicions.

Els donants rebran una motxilla i a més, l'Hèrcules CF, que col·labora un any més en aquest esdeveniment solidari tan important com necessari, premiarà la solidaritat d'aquests donants amb una entrada per al partit de futbol contra l'Atlètic Balears.

Els requisits per a ser donant de sang són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir de bona salut. A més, s'haurà d'acudir amb DNI, sense estar en dejú i havent begut abundants líquids per a mantindre una adequada hidratació.

El Centre de Transfusió destaca que a la província d'Alacant són necessàries 250 donacions diàries i que amb una sola donació,  es pot *transfundir a 3 persones. Recorden també que, la sang no es pot fabricar i en moltes situacions, és l'únic tractament per a la recuperació i la vida de molts pacients, sobretot en les unitats d'oncologia i quiròfans.