Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

La ciudad de València celebra su fiesta solidaria de donación de sangre

Donants de Sang en la campanya València Solidària

 
  • La campanya de donació tindrà lloc el 20 de novembre en l'Institut Luís Vives de 10 a 21 h.

  • Metrovalencia, cinemes Abc i Consum col·laboren premiant als voluntaris que s'acosten a col·laborar

València (20.11.21). Dissabte que ve 20 de novembre se celebrarà la tradicional campanya de donació de sang de la ciutat. Es tracta d'una jornada en la qual els voluntaris poden acudir a l'Institut Luís Vives a donar sang en horari ininterromput de 10 a 21 h.

L'any passat, novembre de 2020, en moments de crisi sanitària per l'alta incidència del virus, els donants van mostrar el seu compromís i responsabilitat social i gràcies a la seua col·laboració, els pacients van rebre puntualment les dosis terapèutiques que necessitaven. De fet, es van presentar 350 persones de les quals 21 donaven sang per primera vegada.

Esperem que en aquesta edició s'animen a donar els prop de 550 voluntaris que acostumen a vindre tots els anys. Des del 2000, en el qual es van presentar 82 donants, es passe en menys de 5 anys als prop de 600 que solen ser habituals. Fins hui, 17.673 voluntaris s'han presentat per a donar sang i gràcies a aquesta acció 1.715 persones han passat a formar el cens de donants del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV). L'Institut Luis Vives reuneix tots els requisits necessaris per a aplicar els protocols de seguretat que requereix la situació que vivim, a més es tracta d'un lloc cèntric i emblemàtic amb espai suficient per a la comoditat tant dels donants com dels professionals que els atenen el gimnàs de l'institut en el qual s'habiliten 30 lliteres i treballen 60 professionals del CTCV que s'encarreguen del bon funcionament de la col·lecta de sang.

Els donants rebran entrades descompte dels cinemes Abc…i roses gratis. Consum col·laborarà amb el refrigeri i Metrovalencia obsequia als donants amb dos viatges gratuïts de la campanya "posa't en marxa, veuen a donar i torna amb metro". Empreses que premien la solidaritat.