Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

DONA PLASMA

Plasma la teua generositat

 

Emplena aquest formulari i contactem amb tu.

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Maratón de donación de sangre en la Universidad de Alicante los días 14 y 15 de marzo.

persona donant sang en la UA
  • Des de l'any 2003, han participat un total de 29.027 universitaris, dels quals 9.880 han realitzat la seua donació de sang per primera vegada.

Alacant (13.03.23). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) al costat de la Universitat d'Alacant organitzen una nova campanya de donació de sang al campus universitari. 

La cita tindrà lloc els dies 14 i 15 de març en els Aularis I, Aulari II, Facultat d'Educació i Facultat de Ciències.

En aquesta edició, a més del tradicional obsequi que s'emportaran per la seua donació, la Universitat d'Alacant sortejarà entre els alumnes donants: 1 bo de 30 usos d'instal·lacions esportives de la UA, 1 bo de 15 usos d'instal·lacions esportives de la UA, roba esportiva de la UA i roba d'Universitat Saludable.

El Centre de Transfusió agraeix tant la col·laboració de la Universitat d'Alacant com la generositat de tota la comunitat universitària. La UA continua sent una de les universitats més conscienciades amb la donació de sang i ho demostra amb la seua implicació i compromís en totes les campanyes. 

Per al centre sanitari, els estudiants tenen un paper fonamental en aquestes donacions. Ells són el futur de la donació. 

Aquesta solidaritat serà fonamental per a cobrir la demanda diària de 250 unitats de sang que requereixen els pacients de la provincial d'Alacant, ja que la sang no es pot fabricar i l'única manera d'obtindre-la és mitjançant la donació. 

La donació de sang en la UA

La Comunitat Universitària és una societat molt conscienciada amb la donació de sang i ho demostra amb la seua implicació i compromís en les campanyes ja realitzades. 

Des de l'any 2003, s'han acostat a donar sang als punts de donació del campus, un total de 29.027 universitaris, dels quals 9.880 han realitzat la seua donació per primera vegada. Enguany s'espera que més d'un miler d'universitaris participen en aquesta nova edició.