Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Más de 5.500 donantes han colaborado en la campaña especial de donación de sangre del Levante UD desde 2003

El Club Esportiu premiarà la donació amb dues entrades per al pròxim partit de lliga.

  

València (26.03.19). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) realitza hui dimarts 6 de març, una jornada de donació de sang amb el Llevant UD a la sala Vip del Estadi Ciutat de València de la c/ Sant Vicent Paúl 44.  

El personal del CTCV romandrà de 10 a 14 i de 16 a 21 h. atesos els ciutadans que desitgen participar en aquesta campanya de donació. L'anomenada a aquest acte solidari s'ha fet extensiva a socis del Club, universitaris i veïns.

L'equip Levantinista, obsequiarà amb dues entrades a cada donant per a un pròxim partit de lliga.

L'any passat 2018 es van presentar a donar 253 voluntaris i més de 15 persones van donar sang per primera vegada.

Les donacions amb el Club van començar l'any 2003. L'equip levantinista porta 16 anys donant suport a aquestes jornades de donació mostrant així el seu compromís social i solidari amb la sanitat i en definitiva amb els pacients dels hospitals que necessiten la sang o algun dels seus derivats de forma diària. Fins hui s'han aconseguit un total de 5.500 unitats efectives i més de 600 donants s'han animat a través del club a donar sang per primera vegada.

 Com en anteriors ocasions tant el CTCV com el Club han fet un gran esforç no solament promocionant la donació de sang a través dels seus mitjans, pàgina web, fòrums, mails, cartelleria, sinó amb el regal de les dues entrades per donant, la qual cosa suposa un gran reclam i un gest de reconeixement als donants.  

Al llarg de l'any el Centre de Transfusió organitza aquest tipus de campanyes extraordinàries amb l'esport valencià, amb el Llevant *UD, que hui ens ocupa, amb el València CF, L'Hèrcules, el Villareal CF, amb el València Basket, són donacions que desperten molt interés mediàtic i promocionen la bona acció de la donació de sang, a més d'atraure públic nou que alimenta la base de donants.

El consum diari de sang als hospitals valencians és d'unes 650 unitats; tots els dies de l'any, cada minut s'administra sang o un derivat d'aquesta. Un sol pacient, amb leucèmia per exemple, necessita durant el seu tractament la donació de més de 250 persones. El més important és que aquestes necessitats són cobertes gràcies a la generositat dels donants.  

 

 

 

      Donació de Sang Levante UD            Donació de Sang Levante UD

 

 

 

 

                                         

      Donació de Sang Levante UD       Donació de Sang Levante UD

 

 

            Donació de Sang Levante UD