Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Premios Mensajeros Solidarios 2019

El saló d'actes López Tigro del Hospital General ha acollit hui dimarts 11 de juny l'entrega de premis de la campanya escolar Missatgers Solidaris.

El programa educatiu impulsat per l'Ajuntament de València, el Centre de Transfusió i la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana té com a objectiu sensibilitzar a la societat des de la infància de la importància de la donació de sang per a salvar la vida als malalts.

Al llarg del curs escolar s'han desenvolupat distintes sessions informatives i de sensibilització en les aules, dirigides als xiquets amb l'objectiu de donar-los a conéixer la composició de la sang i les seues aplicacions. Com a clausura del curs s'efectua aquest concurs de dibuix en el qual es valora la creativitat de l'alumne a l'hora de manifestar una representació de la donació de sang i el seu missatge de conscienciació. Enguany han sigut 31 els dibuixos premiats dels col•legis: Marjo, Liceo Corbí, CEIP Santiago Calatrava i Ave Maria de Penya-roja. Han presidit l'acte la Dra.Cristina Arbona, directora del CTCV i Marina Scarpati , Cap de Secció de Projectes Educatius de l'Ajuntament de València i a més, hem compat amb la participació de el Dr. Roig, Cap de Servei de Hemodonació i Teresa Atienza , Directora de d'Infermería del CTCV.

Moltes gràcies a tots per l'interès i la participació.

Lliurament premis "Missatgers Solidaris 2019"Lliurament premis "Missatgers Solidaris 2019"