Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

Sanitat recorda que per Nadal el millor amic invisible és el donant de sang

 

Campanya Nadal

 

 

  • Enguany la campanya "Per Nadal el millor amic invisible és el donant de sang" recorda l'altruisme dels voluntaris.

València (20.12.21). El 20 de desembre dilluns arranca la campanya, "Per Nadal, el millor amic invisible és el donant de sang" ja que la donació és anònima i el receptor mai coneixerà qui, amb el seu gest solidari, li ha ajudat a continuar amb la seua vida. Per això la Directora del Centre de Transfusió recorda que "els donants de sang continuen donant exemple a la societat de responsabilitat i generositat, sense ells seria impossible continuar amb molts tractaments als hospitals, els donants salven vides els 365 dies de l'any".

Per Nadal els donants que acudisquen a la sala del Centre de Transfusió en la Avda del Cid, 65 rebran un record especial de l'Associació de donants de sang de València, Falomir Jocs, Cinemes ABC…, Perfumar-te, Metrovalencia, Bioparc i la xocolatera Natra (fins a acabar existències) que volen premiar el seu gest desinteressat per als pacients. Aquesta campanya especial se celebra des de l'any 2004 per a agrair als donants la seua solidaritat. Amb ella acudeixen uns 100 voluntaris més de l'habitual. L'any passat van ser 441 els donants que van acudir i 27 de primera vegada.

L'horari de la Sala és de 8.30 a 21 h de dilluns a divendres i els dissabtes de 8.30 a 14 h. i els festius 24 i 31 en horari de demà.