COMPROMÍS DE QUALITAT

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana té com a responsabilitat màxima la correcta atenció als donants de sang, i també el subministrament als hospitals de la sang i els components que necessiten per al tractament dels seus pacients en les condicions homologades per la legislació vigent i normes recomanades pel Consell d'Europa.

 

Dins de les nostres funcions destaquem:

  • Esbrinar i tindre en compte les necessitats dels nostres clients i donants.
  • Aconseguir la satisfacció dels mateixos i contribuir en el procés assistencial subministrant uns productes adequats a l'ús esperat amb promptitud
  • Assegurar la qualitat de totes les operacions i millorar contínuament l'eficàcia del sistema de gestió de la qualitat a fi de garantir el millor servici.
  • Potenciar l'autoritat i formació dels nostres empleats perquè contribuïsquen del mode més eficaç a la consecució dels nostres objectius.

Esta política està difosa a tota l'empleada i és entesa, aplicada i mantinguda al dia en tots els nivells de l'organització, duent-se a terme de mode regular el seguiment de la seua efectivitat i compliment.

 

La qualitat dels nostres servicis està certificada per:

Oferim al ciutadà informació sobre els compromisos de qualitat i les activitats que exercim, per mitjà de la Carta de Servicis del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (publicada al portal web de la Generalitat Valenciana).