Gabinet de comunicació

El Gabinet de Comunicació del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV), dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, basa la seua comesa a buscar oportunitats per a sensibilitzar a la societat sobre la importància de la donació de sang i posar en alça el mèrit que tenen els donants.

 

Per a això, (1) analitza els potencials voluntaris i la competència, (2) potència el disseny de campanyes apropiat, (3) proveeix d'informació als mitjans de comunicació, (4)organitza esdeveniments especials que promocionen la figura del donant i en definitiva practica (5) un pla de comunicació a curt, mitjà i llarg termini.

Un pla que inclou el disseny visual, la comunicació interna i externa, la gestió de les xarxes socials i la pàgina web i a més la relació amb les institucions i el foment de la implicació de tots els agents socials en la donació. 

 

Des de la seua creació, el CTCV, ha necessitat d'un servei de comunicació que promocione  totes les activitats necessàries per a l'obtenció de sang i d'aquesta manera permeta el proveïment hospitalari de qualsevol dels seus components i derivats. Actualment es necessita la donació de 650 persones cada dia per a millorar la salut i salvar la vida dels malalts.