Carrusel

Punts de donació de sang

Imatge de la Província Castelló Imatge de la Província de València Imatge de la Província d'Alacant

PLASMA LA TEUA GENEROSITAT

Plasma la teua generositat
 

Rellena el formulario y contactamos contigo.

 

 

INFORMACIÓ PER AL DONANT

Informació per al donant
 

La Fábrica de la Vida

Noticies

Elx es bolca amb la marató de donació de sang en el Martínez Valero.

30/01/2024

Elx es bolca amb la marató de donació de sang en el Martínez Valero.

Més de 500 persones participen en una de la donacions més multitudinàries de la Comunitat Valenciana.

 


 

•    Més de 500 persones participen en una de la donacions més multitudinàries de la Comunitat Valenciana.

 

Alacant (30.01.24). Nou èxit de convocatòria en la marató de l'Elche CF., amb una amplíssima participació d'il·licitans i il·licitanes que, una vegada més, no van voler perdre's la cita, demostrat la seua generositat amb la donació de sang. 

El Martínez Valero va acollir a 502 persones que, des de ben d'hora i durant tot el dia, van passar de manera ininterrompuda per a participar en esta macrodonació de sang organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) al costat de l'Elche C.F. 

En esta edició, els donants van rebre del club com va obsequiar a la seua solidaritat, dues entrades per al partit Elche CF. – Burgos CF.

Esta solidaritat és fonamental per a cobrir la demanda diària de 250 unitats de sang que requerixen els pacients de la provincial d'Alacant, ja que la sang no es pot fabricar i l'única manera d'obtindre-la és mitjançant la donació.

La Dra. Mabel Ortiz de Salazar, cap de Servici del CTCV, agraïx tant la col·laboració de l'Elche CF com la generositat dels il·licitans “Elx continua sent una ciutat molt conscienciada amb la donació de sang i ho demostra amb la seua implicació i compromís en totes les campanyes”. Per a la cap de servici, “la solidaritat de la població és fonamental per a cobrir la demanda diària de 250 unitats de sang que requerixen els pacients”. 

 

Elche CF i la donació de sang

Des de l'any 2003, en les maratons de donació de sang de l'Elche CF s'han aconseguit un total de 15.805 donacions, de les quals, 1.923 han sigut realitzades per donants de primera vegada. 

Per al CTCV, els franjiverds tenen un paper fonamental en estes donacions i agraïx el compromís i la il·lusió mostrada per l'Elche CF durant estos anys i destaca l'excepcionalitat i el suport dels seus donants en estes campanyes que salven vides.

Compartir

Galeria d'imatges

Elx es bolca amb la marató de donació de sang en el Martínez Valero.