Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centre de Transfusió i l'Ajuntament de València homenatgen les falles per la seua gran labor solidària durant la pandèmia

 

Homenatge a les falles de València

 

 

  • Més de 60 falles van oferir els seus casals per a realitzar campanyes de donació en els moments més crítics de la pandèmia.

València (05.05.22). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana al costat de la Regidoria de Cultura Festiva de l'Excel·lentíssim Ajuntament de València van rendir ahir homenatge d'agraïment a les Falles de València.

L'acte va tindre lloc en l'Hemicicle de l'Ajuntament de València a les 19 hores. Van assistir dos representants de les més de 60 falles col·laboradores. En l'acte, es va agrair el suport i interés mostrat amb la col·laboració en les campanyes de donació de sang i especialment en els moments més difícils de la pandèmia. Gràcies al seu gest quasi 6.000 voluntaris van poder acostar-se a efectuar la seua donació en les més de 160 col·lectes organitzades. Per tant i tenint en compte que cada donació salva tres vides, han sigut 18.000 els pacients que s'han pogut atendre en aquests dos anys de crisi sanitària.

Van intervindre tant el regidor Carlos Galiana com la directora del Centre de Trasnfusió de la Comunitat Valenciana, Cristina Arbona i es va comptar amb l'assistència de la Fallera Major de València Carmen Martín Carbonell i la seua Cort d'Honor. A més, les comissions van rebre un obsequi commemoratiu encarregat a l'artista faller Carlos Carsi.