Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión y el Elche CF celebran el cierre de temporada con su tradicional donación de sangre.

  • La campanya de donació de sang tindrà lloc el divendres 13 de maig en el Martínez Valero.

  • L'esdeveniment solidari suma ja, en totes les seues edicions, un total de 12.224 donacions de sang realitzades amb l'Elx C.F.

Alacant (10.05.22). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) al costat de l'Elx C.F. organitza una donació de sang per al tancament de la temporada futbolística 2021/22.

Aquest esdeveniment solidari tindrà lloc el divendres 13 de maig en l'estadi de futbol Manuel Martínez Valero amb un horari de 9.30 a 20.30 hores. 

El club esportiu obsequiarà als donants amb dues entrades per al partit contra el Getafe i amb una polsera de l'Elx C.F.

Col·laboració Solidària de l'Elx CF

En 2003 van començar les campanyes de donació de sang al costat de l'Elx CF. amb la participació de 13.495 donants, dels quals 1.540 donaven sang per primera vegada. Aquestes jornades solidàries tenen una gran resposta en la Comunitat Valenciana i és una tradició en la localitat il·licitana.

El CTCV agraeix el compromís i la il·lusió mostrada per l'Elx CF durant aquests anys i destaca l'excepcionalitat i el suport dels "franjiverds" en aquestes campanyes que salven vides diàriament.

Donar sang és senzill, important i necessari. El CTCV recorda que, a aquesta marató, poden unir-se totes les persones que vulguen col·laborar amb la seua donació per a atendre la demanda dels hospitals. 

Els requisits per a donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i estar bé de salut. La sang no es pot fabricar i és la peça clau per al tractament i la recuperació de molts pacients, i això s'aconsegueix, gràcies a les donacions periòdiques dels donants i a la participació en aquests esdeveniments.