Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

Resolució de problemes per a visualitzar el vídeo en sistemes *IOS (*iphone/*ipad)

 

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

La fàbrica de la vida

 

Notícies

« Ves enrere

La jornada de donació de sang més multitudinària de la ciutat rep la solidaritat de més de 600 voluntaris cada edició

 

Donants de Sang en el IES Lluis Vives

 

  • La campanya tindrà lloc en l'Institut Lluís Vives dissabte que ve 19 de novembre.

  • Els professionals sanitaris atendran els valencians que desitgen donar de 10 a 21 h.

València (19.11.22). El pròxim 19 de novembre dissabte se celebrarà la tradicional campanya de donació de sang de la ciutat de València en el cèntric Institut Lluís Vives en l'avinguda Marqués de Sotelo. La jornada es desenvoluparà de manera ininterrompuda de 10 a 21 hores per a oferir així més oportunitats d'acostar-se a donar. 

En aquesta convocatòria, que ja és una tradició a la ciutat, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) cita cada tardor als valencians més solidaris i aquests no defrauden. Des de l'any 2000 s'han obtingut prop de 19.000 donacions de sang i s'han presentat a donar per primera vegada prop de 2.000 persones. 

Tots els voluntaris rebran de Metrovalencia dos viatges gratuïts de metre i dues entrades amb descompte dels cinemes Abc…i roses gratis. A més Consum participarà amb sucs, aigua, coles i refrescos i Perfumar-te mostres de colònia (tot fins a acabar existències). Aquestes empreses volen premiar la solidaritat dels voluntaris obsequiant-los amb alguns dels seus productes.

CAMPANYA DE PLASMA 

El CTCV, llança la campanya, "Plasma la teua Generositat", per a informar i conscienciar sobre la donació de plasma, una acció finançada amb els fons que el Ministeri de Sanitat ha destinat a desenvolupar accions orientades a incrementar les donacions de plasma a Espanya. 

La campanya tindrà dos eixos comunicatius que pretenen informar, captar i fidelitzar als donants. D'una banda, la realització de 22 jornades de comunicació al carrer. Una d'elles la podrem visitar aquest dissabte al costat de la campanya de donació de sang en el mateix Institut Lluís Vives. I per una altra, l'edició d'un vídeo explicatiu i amb accés QR disponible en la web del CTCV i les seues xarxes socials, que permetrà la inscripció en el programa de donants de plasma.

El plasma és el component sanguini més deficitari al nostre país. Actualment l'obtingut de la donació de sang convencional no és suficient per a garantir un nivell òptim de subministrament. Per a augmentar l'obtenció de plasma cal sensibilitzar a la societat de la necessitat d'aquest component i del seu paper en la salut de la població així com resulta imprescindible explicar la particularitat d'aquest tipus de donació. Per a més informació es pot visitar la pàgina web https://centro-transfusion.san.gva.es/ on apareix el vídeo informatiu i les adreces dels tres centres de Transfusió a Alacant, Castelló i València on acudir a donar plasma.